28/4-14

varför ska alla försvinna?!?!?!?
förra veckan var den absolut sämsta veckan man någonsin kan ha, två begravningar och miste en släkting, som om inte året varit dåligt nog!!! vad är det för mening med livet? vad är planerat för oss? vi föds och uppfostras till att göra gott, men för vad? det hjälper ju inte i slutet, det gör lika ont att förlora någon nära och alla ska försvinna någon gång. Önskar att jag hade en paus knapp så att alla får en paus i livet att tänka efter att bara stanna upp och se sig omkring, se alla runt omkring sig, hur ofta stannar man egentligen upp och ser sig om? Det hade kanske varit bra, kanske dåligt, det är ingen som vet.

Att ingen vet vad som händer framöver och att ingen vet vad som händer när det är slut skrämmer mig.
Alla har sina tankar, fantasier och sin tro på allt, alla ser vi olika på allt men ändå är där ingen som vet säkert, önskar jag visste, kommer vi ses igen? kanske i himmeln, kanske i ett helt annat liv efter detta, kanske på en helt annan plats eller som någon helt annan, tänk om man föds om till någon annan, tänk om min bästa vän en gång i tiden var en äldre släkting...
Jag väljer att tro på att vi alla kommer ses igen, det är lättare så, det gör inte lika ont att säga vi ses som att säga farväl.


S

RSS 2.0