30/9-12

halli hallå;)
 
ooh, förra helgen var d ju festival i stan, det blev ju helt misslyckat, iaf på fredagen, iom att det är så stort så kan man inte gå mellan ställena utan att det tar en hel evighet utan man får ta metron (tunnelbana) elr taxi,, men bestämde mig för att åka ner o kolla läget, va väldans taggad o tänkte ha en stört kul kväll, men ack så fel detblev, kom ner till plaza catalunya, som är ganska stort, när jag kommer av metron, så e där helt dött... komer en bit in o ser en scen, yeah tänkte jag kommer fram, då står där en pers på scenen o spelar piano, o publiken var på 20 pers, mitt yeah blev plötsligt neeeeej, där dog mitt goa humör så åkte hem ist, men lördagen blev hur bra som helst, så tog igen från fredagen också, började me att jag o carro gick o handlade sen lagade vi mat, så kom några vänner till ewa o carro så vi hade lite tjejmiddag här innan vi drog ner på festivalen för att se the kooks.. hade ingen aning om vem d va, men så hör jag plötsligt en låt som jag kan:) ooooh e de dem?? o ja d va d ju :P sen drog vi vidare o gjorde stan osäker med bar besök, blev en sen men helt underbart skoj o trevlig kväll:)
 
i veckan har jag inte gjort så mkt, legat sjuk mesta dels, feber o förkyld...
 
här är det så att man måste ha ett papper (padron) som gör det möjligt att gå till läkaren för att få papper på att man vart sjuk till jobbet, silket jävla jobb asså.... blir trött bara av att tänka på det, det tog mig 4 vändor till de jävla kontoret för att få det, plus en vända till läkaren....o springa o hålla på med det samtidigt som man e sjuk o bara vill ligga hemma o sova är inget kul.
 
har varit lite fixare här hemma i helgen, har satt ben på hyllan i vardagsrummet, som stått utan ben sen jag kom hit o ewa skulle ha satt dit dem men har bara inte blivit av, så det grejade jag:)
Sen fixade jag även dvdn, en skiva hade fastnat i spelaren så d vart ju bara att skruva itu d o fixa ihop d igen  så nu funkar den igen, så igår åt vi kladdkaka och kollade film o hade lite lördagsmys:)
 
idag har malin agerat,,, ja va ska vi kalla d, hon har iaf hållt mig uppdaterad ang elins handbolls matcher, hennes lag vann, båda matcher, kan man vara stoltare över sin lilla syster??? NEJ, hon e såå duktig.
 
nu är det inte så långt kvar till "alla" kommer ner o hälsar på mig, håller på att längta ihjäl mig...
 
ska prata med linda ikväll, sen får det bli en tidig kväll då jag börjar kl 8 imorrn bitti *gäsp*
får nog ta o kolla hur det går för Nathalie med sin burk, saknar dem så tycker gott den kan bli full typ helst igår..
 
ha d så bra, Älskar och saknar er alla <3
 
S

15/9-12

Tjenixen:)
 
vart ute förra helgen för första gången här nere, hur skoj som heelst hängde me carro(som jag bor me) och hennes kompisar ut, vart förstpå en uteservering och sen på en bar, drack hallon champagne ;) hihi vart hemma vid halv 4 så va ju ganska okeej,
 
på jobbet är utbildningarna klarra och provet gick toppen högst poäng av alla:) 38 / 40 stolt tjej
nu har vi iaf börjat ta egna samtal d e hur kul som helst, men man frågar mkt  men man lär ju sig med tiden, fick en gubbe i telefon, han vart nog bara snacke sjuk för han pratade om allt annat än d han skulle prata om :P
det är mkt att lära sig med sstem och allting, men jag börjar få kläm på d,
 
får se hur det går nu nästa vecka men d går säkert bra, jobbar 9-15 var dag nu denna vecka, så lite mer kväll om dagarna jämfört med förra veckan när det var 12-18 var dag, fast o andra sidan blev d sov morgon o alla vet ju hur mkt jag Älskar sov morgon.
 
vart på ikea igår, känndes helt sjukt att vara där, allt såg exakt likadant ut, samma namn på grejorna och så, det känndes som man var på ikea i sverige, om man bortser från alla som pratade spanska;) blev lite fynd iaf, paraply, ROSA, ljus, ramar o lite annat smått, så nu väntar jag bara på fotona som ska in i ramarna, så blir här fint:
 
jag har fixat så jag kan se film på mobilen, ooppss ingen bra ide har kollat på typ 5-6 filmer på 2 dagar, känns som jag inte gjort annat, men något kvällsnöje ska man väll ha.
 
 
nä,tbk till filmtittandet ;)
ha d super
 
S

6/9-12

tjolla hopp:)
 
asså d hära med nie nummer som alla som ska jobba i spanien måste ha, silket jävla klödd, först måste man köa utanför polisen redan fårn halv 8 på morgonen fast att dem inte öppnar förens 9!!
så här har d iaf gått,
Torsdag: gick dit, nya regler från 1 vecka tbk om att man måste ha intyg från där man ska jobba, jaha tbk till jobb
Fredag: inga papper fixade
Måndag: Fick iaf papperna från jobb men sen vart d ju utbildning 9-3, polis kontoret stänger 2
Tisdag: köa från halv 8 till 10, då var inte våra papper godkända för det inte var orginal underskrift... men efter många om o men o samtal med högsta chefen hos polisen så godkännde dem d iaf, sen köa på banken för att betala för nie nummert, sen köa igen på polisen för att bevisa att man betalt d och få d, HALV 2!!! var vi klara...
tbk till jobb för utbildning egentligen 12-18 men vi missade ju lite ...
Onsdag: vidare för att få seguridad social nummer, tänkte ja men då e vi där i god tid för utbildningen börjar 13 idag, var där kl tio, 10:10 kommer ut fån kontoret o klart, så ska d ju vara :)
det värsta utav allt, vi måste gå o förnya detta om 3 mån samma jävla sak om en gång till !!
 
vilket jävla polis kontor har öppet 9-2 när det är så mkt folk så man måste köa i 1.5 timme innan dem öppnar för att vara säker på att komma fram, sen en dag stängde dem halv 10 redan, jaha varför d??? nummerlapparna tog slut!!!
silket system asså:p
 
idag har vi fortsatt med utbildningen iaf, man e ju helt slut i huvudet efter allt nytt och massa att ta in...
trivs som sjutton både på jobb och i lägenheten, allt är verkligen hur bra som helst och har skit kul här nere:)
 
längtar som fan till i oktober då kommer en hel drös ner och hälsar på mig :) hiih ska bli så sjukt kul att träffa dem igen, först kommer sebbe den 26, mamma, elin, björn den 30:e o MALIN den 1/11 <3
 
LÄNGTAAAAR!!!!
 
ni andra får ju också komma ner o hälsa på, fast behöver ju inte komma samtidigt, det blir lite mkt då ;)
 
Puss o Kram till alla där hemma
 
S

RSS 2.0